Nya ute möbler till Altan

På vägen hem från sommarstugan i norrland satt jag med laptopen och trådlöstinternet och insåg att jysk börjar rea ut alla utemöbler dagen efter. Så snabbt kom vi överens om att vara där när de öppnade. Sagt och gjort så stod vi där och fyndade ett stort bord med 8 stolar samt 2 solsängar. Ordinarie pris på allt hade hamnat på nästan 10 tusen och vi gav 5400:-..
Månaden innan fyndade vi även 2 stora parasol samt rejäla parasolfötter och 6 krukor i olika storlekar.
Så i veckan som var så fyndade vi en stor pool så nästa år får jag min efterlängtade bassäng.
Man ska passa på när tillfälle ges:)

Lite bilder från altanen och nya möblerna. Dock är bilderna tagna med mobil kameran så de är lite suddiga. Bättre bilder kommer när vi har gjort klart räcket som ska gå runt altanen.Som ni ser på bilderna har vi precis börjat sätta upp ett insynsskydd samt ett räcke där dammen ska vara nedanför.
Vi har kommit en bit på vägen med räcket mern har tyvärr inga bilder att visa. Valde att göra ett eget räcke då motsvarande skulle kosta 5 tusen och vi lägger ut 1500 och gör det själva i stället.Men måste medge att jag är trött på att måla ribborna och har säkert 30 stycken till att måla kommande dagarna.

Kommentarer
Postat av: Ann-sofie

Fint ni får det!!

2009-08-16 @ 22:04:27
URL: http://annsofie83.blogg.se/
Postat av: Tina

Hej.

Fick ni betala extra för att få grå färg runt fönster och knutar. Västervik visar ju bara beige färg till det vita huset på hemsidan.

2009-10-16 @ 15:36:18
Postat av: Linda-Ourdremhouse

Hej Tina!

Vi valde att måla huset själva så Smålandsvillan gjorde ett avdrag på 50.000:- kr och så fick vi huset enbart grundmålat.Att måla huset själva kostade ca 10.000:- kr så vi tjänade närmare 40.000:- kr på att måla själva om man bortser från den tid det tog att måla det.

2009-10-16 @ 15:47:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0