Atan bygge

Här kommer lite uppdaterings bild på vårt altanbygge. Har en hel del kvar på sidan mot köksdörren samt övre delen av altanen längst med kortsidan. Har börjat fundera på nya utemöbler men har ännu inte hittat någe som faller i smaken. Så tills dess för de hedliga gamla plastmöblerna duga.

Håller på och bygger en trapp från altanen och sedan ska sidobräder på. Brevid den blå hängmattan kommer det bli en damm. Så vi ska sätta ett räcke från soldäck så att ingen trillar i plurret.
Tanken med altanen är att vi har en separat soldäck där vi tänk ha 2 solsängar och ett bord och mellan soldäcket som är något högre än resten har vi format en gång genom att lägga bräderna åt olika håll. Snart ska även ledlampor inhandlas så att gången blir upplyst knällstid.

Har inhandlat 8 nya krukor i varierande former och storlekar som ska placeras ut på altanen. Gäller att passa på när det är billigt alla 8 krukorna kostade ca 600kr.Varav 2 är riktigt stora.


Har även gjort ett impuls köp med en thuja häck till kortsidan av huset.Kom över riktigt billiga planter för annars hade vi nte tänkt ta tag i det förrens hösten.
Längtar efter semestern så att vi kan fixa färdigt altanen helst och hållet.Bara 3 veckor kvar nu.

RSS 2.0