Sommarens Projekt 2010

2010 Semesterprojekt har varit att bygga en mur i framkant av vägen samt en trapp upp från vägen till tomten.Mer bilder kommer när trappen är klar och muren har fått på sig sina topplock.

Vi har även fortsatt en bit på altanen samt byggt upp en mur mot berget där vi tänkt ha lite odling av kryddväxter samt lite fina gröna växter. I år sitter det doxk tomatplantor där för att jag blev så sjukt sugen på att odla egan tomater och då vi inte har något riktigt trädgårdsland färdigt så tar man av det man har.

Har även börjat planera för lite mer belysning utomhus nu innan hösten och mörkret kommer intågande.Lamporna är inköpta sedan länge men nu gäller bara att hitta rätt ställe för dem att sitta.


Inne har vi börjat göra om datarummet till Novas rum men har inte kommit längre än att vi har plockat i hop alla grejer och börjat lägga upp dem på vinden(övervåningen).Tanken är att hon ska få flytta in där under hösten.

Semestern för patrik är snart slut men jag fortsätter kombinera föräldraledighet och lite gästspel på jobbet under hösten.

Nova har under sommaren lära sig kravla på magen,sitta själv och leka,äta fast mat,fått 2 tänder samt sova hela nätter.Hon kommer nog snart även att börja krypa ,hon försöker och försöker men kommer max någon halvmeter.Hon har även upptäckt katterna och tycker de är så spännande.Lära gå stolen fullkommligt älskar hon och mamma får passa smalbenen när hon är i köket för rätt som det är har man nova där.Kan säga att det inte är skönt alls,gör skit ont.


RSS 2.0