Inredningshemsidor

Kollade över alla gamla dokument jag sparat på datorn då vi ska ominstallera den i helgen. Kom då över en lista jag gjort på nästan 50 st inredning/hem/present ställen som finns på nätet. Finns sjukt många bra hemsidor med inredningsprylar man skulle vilja frossa i. Se längst ner i inlägget.

Alla pratar så mycket om hur de älskar julen och det gör jag med till ungefär......nu ett par dagar kvar till jul.
Har redan fått en överdos av jul och man matas in dag efter dag att nu är julen snart här. Ikea och vissa andra butiker börjar ju sälja julgrejer redan i october om inte tidigare. Andra ställen börjar följa efter och man hör julmusik över 1 månad innan själva julafton. Visst det är trevligt att släkten samlas man äter god mat tillsammans och byter klappar.
Men allt det som är innan julafton tar ut den glädjen och när själva aftonen är här är man redan less på den

Den såkallade julstressen är den värsta sortens julkänslo dödare. Stessen att hinna köpa klappar,baka lussekater,pepparkakor,julgodis och göra julmaten. Samt planera vart man ska vara vem som gör vad vem som önskar sig si och så. Som vanligt några dagar innan jul har jag flera klappar kvar och inte handlat allt vi ska ha på julbordet som ska vara hos oss för första gången i år. Som tur varså gör svärmor och min kära mamma de jobbigaste gejerna till julbordet. Men jag är ju sådan perfektionist och jag vill att alla ska vara nöjda och glada så hela tiden har man ångest över allting som man kan ha ångest över när man ska ha massa folk hem till sig.
Tur att jul bara är en gång om året för annars skulle jag nog inte palla.Det var så mycket roligare när man var barn.

I helgen blir det paket inslagning,julgodis hela 7 sorter,egna revbenspjäll till julbordet med ett konstigt recept som jag kände för att pröva..Sen blir det att klä granen,handla julmat,leta efter klappar till bror och svärmor/svärfar.

Någon som har bra tips på vad man kan ge till sina svärföräldrar i julklapp? Snälla skriv en kommentar för jag har inte en blekaste vad vi ska köpa.De säger att de inte vill ha något men något måste vi ju ge dem.


Längtar efter vår skidresa till alperna i italien i januari ,ska bli så skönt att komma bort ett tag. Men innan dess är det jul,nyår och 30års fest.

www.svenssons.se

www.roomstyling.se

www.wonderwall.se

www.frossa.se

www.designbutiken.com

www.danskdesign.nu

www.scandinaviandesign.com

www.rummet.se

www.formochdesign.se

www.inneonline.se

www.bergmansmobler.se

www.designonline.se

www.design2home.se

www.bolia.com

www.bosign.se

www.room.se

www.design24.se

www.detaljochdesign.se

www.miljogarden.se

www.moderninterior.se

www.dekoratoren.se

www.finating.se

www.modernity.se

www.gustostore.se

www.pid.se

www.furniturebox.se

www.furniture.nu

www.wohnzimmer.se

www.konstbolaget.se

www.lampmetropolen.se

www.lampkultur.se

www.bemz.com

www.ljusonline.se

www.frapp.se

www.stiligt.se

www.roomstyling.se

www.wilmaandfriends.se

www.designcollage.se

www.karolin-design.se

www.rum21.se

www.inne-visby.se

www.bjorklund-wingqvist.se

www.detaljochdesign.se

www.undanplockat.se


RSS 2.0