Tomt bilder

Lite före och efter bilder på nedre delen av tomten.Har ju ett stort berg på tomten som det låg en massa jord och stenar uppressat mot.Sambon har varit extremt duktig och har varit ute och grävt nästan varje dag som vädret tillåtet. Han har kört närmare 200 lass med skottkäran till framsidan av huset där vi ska fylla upp.

Före
 

Efter-Berget börjar komma fram

Vi vill ta fram bergets former och sen utnjuttja höjdskillnaderna så mycket vi kan.
Drömmen är att göra ett vattenfall ner till en damm som är inbyggt i altanen. Sen sätta en massa belysning upp mot berget ochsen sätta en massa olika växter i olika  nivåer.

Kommentarer
Postat av: Carina

Hej!

Så otroligt fint ni gör!

Vi bor också i ett villa västervik, flyttade in i januari 2007.

Kul att se hur ni har gjort! Köket är ju heelt annorlunda än vårt, jätte snyggt med köksö!

Vi har precis börjat spåna på att göra övervåningen, därför sökte jag efter hus i samma stil som vårt.Fortsatt lycka med huset! Jag kikar nog tillbaka här o ser hur det växer fram =)

2008-09-01 @ 10:01:52
Postat av: Linda

Hej!

Tack så mycket. Vi har med pratat lite smått om övervåningen trots att det kommer dröja tills vi sätter planerna i verket. Det är skit svårt att få till en bra planlösning. Har ni gamla eller nya versionen av Villa västervik. Dvs har ni toan vid trappen eller gaveln? Vi har den senare vid gaveln och det kommer bli många tankar fram och tillbaka innan vi kommer fram till någe.

Har du någon blogg?MVH/ Linda

2008-09-01 @ 13:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0